Herrefrisør i Strøby på Stevns nær Køge

Med fokus på økologi​

saks

Trænger du til at blive klippet, eller kunne du tænke dig at få en ny frisure? Hvis du leder efter en økologisk herrefrisør i Køge eller på Stevns, er du kommet til den helt rette salon. Hos Salon Bullcut finder du en dygtig og erfaren herrefrisør i Strøby på Stevns kun 10 minutters kørsel fra Køge.

Jeg er uddannet frisør, og jeg ved, at der ikke er to mennesker, der er ens. Det samme gør sig gældende for hår, og derfor bruger jeg altid tid på at snakke med dig omkring dine ønsker og forventninger til frisuren, inden jeg går i gang med klipningen.

Jeg anvender grønne og økologiske produkter

Jeg går meget op i sundhed, og derfor har jeg bevidst fravalgt at anvende produkter med hormonforstyrrende stoffer samt allergi- og kræftfremkaldende stoffer – både for din og min skyld. I stedet for anvender jeg godkendte grønne og økologiske produkter, når du bliver klippet hos mig.

Så vidt det er muligt, anvender jeg altid økologiske produkter, men det er dog ikke altid, der er mulighed for det. Du kan dog altid regne med, at produkterne ikke er sundhedsskadelige på nogen måde, og du er også velkommen til at købe dem med hjem.

Bestil tid hos lokal herrefrisør på Stevns

Uanset om du leder efter en herrefrisør i Køge eller på Stevns, kan du med fordel bestille en tid i min salon. Du skal bare ringe på telefon 26 21 69 14 eller benytte dig af online booking.​

Book en tid

Har du spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne og vender tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26 21 69 14 eller sende en e-mail til nadianymann@gmail.com for et gratis og uforpligtende tilbud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​

Følg med på sociale medier

fb  ig

Læs Cookiedeklaration her

Salon Bullcut  •  Amtsskrivervej 10, 4671 Strøby  •  CVR: 35077030