Børneklip i en hyggelig salon med en rar stemning

saks

​Trænger dit barn til en hårklipning?

Er det blevet tid til at få klippet dit barn, og leder du i den forbindelse efter en frisørsalon i nærheden af Køge, der tilbyder børneklip? Så er du kommet til det helt rette sted. Min salon, Salon Bullcut, er beliggende i Strøby, og jeg er uddannet frisør. Jeg arbejder både som børnefrisør, damefrisør og herrefrisør, så hele familien kan blive klippet hos mig.

Jeg sørger for at lytte til dine og dit barns ønsker og behov, så I får det resultat, I kunne tænke jer.

Salon med fokus på bæredygtighed

Salon Bullcut er en lille hyggelig frisørsalon for hele familien. Jeg lægger stor vægt på, at alle skal føle sig velkomne og afslappede, men særligt i forbindelse med børneklip er det vigtigt, at det bliver en god oplevelse. Derfor har jeg sørget for, at her er en rar stemning med en rummelig og lys atmosfære.

Jeg går meget op i bæredygtighed, og det kommer også til udtryk i min indretning, som bærer præg af genbrugsfund, der er med til at skabe den hyggelige, charmerende og afslappende stemning.

Jeg anvender økologiske produkter uden kræftfremkaldende stoffer

Jeg går ikke på kompromis med hverken sundhed eller økologi. Derfor anvender jeg så vidt muligt altid økologiske produkter. Jeg ønsker at undgå hormonforstyrrende, allergifremkaldende og ikke mindst kræftfremkaldende stoffer, og derfor anvender jeg godkendte grønne produkter til mine behandlinger. Det synes jeg er særligt vigtigt i forbindelse med børneklipning, men det gør sig naturligvis også gældende i forbindelse med mine øvrige behandlinger.

Produkterne jeg anvender til både børn og voksne er således:

  • Godkendte
  • Økologiske
  • Veganske
  • Allergivenlige
  • Uden hormonforstyrrende stoffer
  • Uden kræftfremkaldende stoffer.

Alle produkterne kan naturligvis også købes i min salon, hvis du ønsker at gøre brug af produkterne derhjemme.

Har du spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne og vender tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26 21 69 14 eller sende en e-mail til nadianymann@gmail.com for et gratis og uforpligtende tilbud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mine priser på børneklip

Jeg tilbyder børneklip til en skarp pris på kun 215 kr.

Ønsker du at booke tid hos en økologisk frisør, der anvender skånsomme produkter uden hormonforstyrrende samt allergi- og kræftfremkaldende stoffer, så kan du nemt gøre det online.

Kontakt mig endelig på 26 21 69 14, hvis du har spørgsmål eller er mere komfortabel med at booke en tid telefonisk.

BOOK EN TID

​​

Følg med på sociale medier

fb  ig

Læs Cookiedeklaration her

Salon Bullcut  •  Amtsskrivervej 10, 4671 Strøby  •  CVR: 35077030