Økologisk damefrisør i Strøby på Stevns nær Køge

saks

Leder du efter en økologisk damefrisør i Køge eller på Stevns? Så er du kommet til den helt rette frisørsalon. Hos Salon Bullcut i Strøby på Stevns klipper jeg kvinder, som trænger til en ny frisure, eller som blot ønsker at få taget lidt af hårets længde af.

Om min salon og min baggrund som damefrisør

Jeg er uddannet både frisør og makeupartist, og jeg har et stort fokus på økologi, sundhed og service.

Min salon er indrettet med en rummelig, lys og rar atmosfære, så du kan slappe af i hyggelige omgivelser, mens du får din hårbehandling. Salonen er desuden bygget op med fokus på genbrug og bæredygtighed, og indretningen tager udgangspunkt i min egen interesse for indretning.

Hvis du leder efter en damefrisør nær Køge, så er der ikke langt til min salon. Den ligger 200 meter fra Daglig Brugsen i Strøby på Stevns, og der er 10 minutters kørsel fra Køge.

Undgå hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer

Jeg anvender godkendte grønne produkter til mine behandlinger, der samtidig også er økologiske i det omfang, det er muligt. Det har jeg valgt for at undgå de usunde stoffer, der både kan være hormonforstyrrende og allergi- og kræftfremkaldende, som ofte findes i forskellige hårprodukter.

Det betyder, at du med god samvittighed og ro i maven kan blive klippet hos mig, og du har også mulighed for at købe produkterne med hjem.

Ønsker du at bestille tid hos en damefrisør nær Køge, kan du ringe til mig på telefon 26 21 69 14, eller du kan booke tiden online.

Book en tid

Har du spørgsmål?

Jeg besvarer dem gerne og vender tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på telefon 26 21 69 14 eller sende en e-mail til nadianymann@gmail.com for et gratis og uforpligtende tilbud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​

Følg med på sociale medier

fb  ig

Læs Cookiedeklaration her

Salon Bullcut  •  Amtsskrivervej 10, 4671 Strøby  •  CVR: 35077030